26 noiembrie, 2009

isn't it true?

"Pentru cei care sunt perfect integrati in societate, nu exista decat un singur anotimp, o vara vesnica, care le bronzeaza spiritul sub un soare care nu apune peste somnul lor: au vise in care nu e niciodata noapte."

"Fiintele umane seamana frapant de mult cu automobilele lor. Unii au o viata fara optiuni, care doar merge, nu prinde viteza prea mare, caleaza si are deseori nevoie de reparatii; este o viata in partea de jos a gamei, putin solida, care nu-si protejeaza ocupantii in caz de accident. Alte vieti au toate optiunile posibile: banii, dragostea, frumusetea, sanatatea, prietenia, succesul, precum airbag-ul, A.B.S.-ul, scaunele tapisate cu piele, servodirectia, motorul cu 16 supape si aerul conditionat."

Martin Page- M-am hotarat sa devin prost

home, sweet home

"Ma intorc acasa. E zgomot in camera. Necazul si Singuratatea fac dragoste in patul meu, fara prezervativ, se intelege. Iarasi o sa ma pricopseasca cu o droaie de copii. Sper sa nu ia vreo boala.
Deschid frigiderul ca sa imi iau o bere. Nici urma. Totusi am fost ieri la cumparaturi. Aud un huup, ma intorc si vad Angoasa cum da pe gat ultima mea bere. Ragaie si arunca sticla intr-un colt al bucatariei langa suratele ei ."
Martin Page- O perfecta zi perfecta